FREE SHIPPING to SEMENANJUNG MALAYSIA & FLAT RATE RM12 to SABAH/SARAWAK. Minimum spend RM150 on All Orders.

Mawaddah Izzati

Feedback
"sangat sesuai untuk travel sebab material ironless dan sangat mudah gayakan ivy blouse"
- yazreen_soliha | Ivy Blouse
"Cantik. Last time dah grab 2 helai. Sgt best, senang pakai, flowy, ringan dan x payah iron tu yang penting. Kalau tgh2 rushing atau terlambat nak pegi keje..Terus sarung baju ni. Penyelamat betul"
- alifah_ilyani | Ivy Blouse
"Assalam sis, Alhamdulillah... parcel saya dh sampai.. Serious besttt giler material dia...""
- cust | erika blouse
"Erika blouse okay, material best.. cutting blouse pon okay..."
"Ivy blouse the best! material yang sangat selesa. Ironless yeayyy"
- dyaaaadien | Ivy Blouse
"Alhamdulillah cutting loose jd L pun mmg selesa dan longgar. Material kain lembut dan jahitan kemas"
- Cust | Arianna Kurung
"kain best lembut. utk ibu bf anak sangat senang sebab zip ada di depan baju"
- cust | Erika Blouse
"Baju seluar mawaddah semua lawa2"
- cust | meghan pants
"Saya dah beli 6 helai untuk Ivy Blouse 2.0 yang 3.0 ni tahan nafsu nak tambah collection warna baru.. senang untuk orang yang malas iron"
- cust | ivy blouse
"semalam basuh, harini terus pakai takpayah iron pon.. I'm happy.. tqvm.."
- cust | ivy blouse
"Memang best pakai Ivy Blouse ni. Yang penting travel friendly. Tak gaduh nak iron sebab material dia memang ironless. Nak buat aktiviti pun memang selesa je seharian. Terima kasih Mawaddah Izzati untuk Ivy Blouse ni"
- cust | Ivy Blouse
"Alhamdulillah baju Ivy blouse saya dah sampai. Sy dh repeat dua kali beli ivy blouse. Bestt sgt. Kain beralun. Tak panas. Mmg kalau mls iron tu sarung bju ni utk pantas bersiap. Nampak efekkk kurusss pulak tuuu. Hihi Tenkiu Mi keluarkan warna cun2 ni dok rambang mata lagi nk beli lagi kalau ad rezeki insya Allah"
- cust | Ivy Blouse
"Alhamdulillah baju dah sampai.. Memang cantik sangat.. Saya suka cara set ni"
- cust | cara set
"Saya punya Selena pants dah sampai.material best. And menyesal sbb beli sehelai je"
- syakilla | selena pants
"Assalamualaikum.. baju dah sampai semalam Alhamdulillah...cantik dan selesa.. Saya beli"
- cust | Erika Blouse
Open Chat
1
Close chat